FYSIOTHERAPEUTEN

 

Joke Tissink
Fysiotherapeut

Ik stel me graag even aan u voor.

Ik ben in 1986 afgestudeerd aan de School voor Fysiotherapie te Vlissingen. Na ervaring op te hebben gedaan in diverse instellingen ben ik in 1988 in de praktijk "Westerzicht" gaan werken. Ik werk hier met veel plezier.

Fysiotherapie is en blijft een boeiend beroep omdat ik het elke keer opnieuw een uitdaging vind om ieder mens zo goed mogelijk te helpen.

Ik heb mij gespecialiseerd in diverse vakgebieden; Bekkenfysiotherapie, Begeleiding van zwangeren, Adem- en ontspanningstherapie, COPD, M.S. Verder heb ik affiniteit met de oudere mens en hun klachten.

In 2011 ben ik bovendien afgestudeerd als oedeemtherapeut aan de School voor Manuele Lymfdrainage volgens de methode Vodder. Binnenkort ga ik starten met de specialisatie Fysiotherapie bij klachten van de schouder.

Ik ontmoet u graag.

Contact via Email
Michèle Bosselaar
Fysiotherapeut

Graag stel ik mij even aan u voor.

Ik ben in 1995 als fysiotherapeut afgestudeerd aan de Hogeschool te Enschede en sindsdien werkzaam als algemeen fysiotherapeut.

In 2016 kreeg ik de kans om in de praktijk Westerzicht te gaan werken. Dit doe ik met veel plezier.

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen vind ik het erg belangrijk om regelmatig nascholing te volgen. Zo heb ik o.a. de cursussen Mc Kenzie therapie, medische trainingstherapie (MTT), kinesiotaping en Mc Connelltherapie gevolgd.

Dit jaar wil ik mijn kennis over schouderklachten verder uitbreiden door het volgen van verdere bij- en nascholing. In de toekomst hoop ik hierdoor deel te gaan nemen aan het Schoudernetwerk Zeeland.

U bent van harte welkom!Contact via Email